Blogg

Author: Torill

Håper ikke for mange av dere har ramla av stolen nå. Det er tross alt godt over et år siden mitt forrige blogginnlegg. Hvorfor det har tatt så lang tid? Hehe, jeg aner ikke. Har vel vært for opptatt da sikkert ;) Jeg skal ikke påstå at jeg er mindre opptatt nå, men jeg fikk plutselig lyst til å skrive noen ord her.

Siden sist har det naturlig nok skjedd mye, og jeg har IKKE tenkt å skrive alt :) Men jeg kan jo forsikre dere om at veska jeg skrev om i forrige innlegg fremdeles er i «virksomhet». Den brukes ganske så ofte, og mest som veske for håndarbeid når jeg skal rundt omkring. Om det får plass da… ;)

Ute blåser det og innimellom pisker regnet på vinduene. Høsten har så definitivt kommet . Så får vi se om det kanskje dukker opp flere blogginnlegg fra meg etterhvert… ;) So long

!

Leave a Reply