Veske

Author: Torill

Oi, her var det ikke oppdatert på ei god stund nei…. Skjønner ikke hvor tida blir av altså! Når det blir over 2 mnd mellom hvert blogginnlegg. Her må jeg prøve å skjerpe meg skjønner jeg.

Siden sist har jeg bl.a. laget ei enkel veske, stort sett av restegarn. Her har jeg brukt både bomullsgarn, ullgarn og akrylgarn. Mange spreke farger da! Til bunnen brukte jeg teknikken hakking, så hekla jeg selve veska (vekslet mellom fastmasker, staver og hullmønster), og til slutt brukte jeg hakking på hankene. Hakking er igrunnen ganske artig, men det gikk forferdelig seint med såpass tynt garn… Men jeg ble da ferdig, og veska er allerede tatt ibruk.

One Response to “Veske”

  1. Lene Says:

    Flott veske, snuppa! :) Hakking har jeg ikke prøvd, men den videoen var genial. Jeg får prøve meg neste gang jeg hekler ei veske. :)

Leave a Reply