Januarmorgen

Author: Torill

Godt nyttår til dere som måtte finne på å lese på bloggen min. Den blir ikke oppdatert så ofte, så jeg skjønner igrunnen godt om det stort sett er bare meg som er innom ;)

I dag er det en ganske vanlig tirsdag igrunnen. John Inge dro på jobb litt før kl 7, mens vi andre har det litt mer behagelig. Vi kan nemlig kose oss med frokost og tegnefilm på tv før Åsmund og jeg kjører Daniel til skolen litt før kl 8. Han starter ikke før 08:15, men han vil helst være der til kl 8, for da kommer skolebussen til venninda hans, Ida Marie. De to venter på hverandre, avhengig av hvem som kommer først :) Etterpå kjører Åsmund og jeg hjem igjen, og kommer igang med vår dag :) Kjøkkenet må som regel ryddes litt og ei oppvaskimaskin fylles fort og greitt, og settes igang. Så er det gjerne noen melkbokser som må skylles og tørkes, noen hermetikk- eller plastbokser som må vaskes før de kastes og brødsmuler som må fanges opp fra benken. Det er alltid noe å gjøre for ei husmor.

I går kveld var husmora på folkemusikkpub! Ganske artig å komme sammen og spille litt en mandagskveld. Det dukker alltid opp noen dansere, så det blir som regel en hyggelig kveld :)

Tidligere på dagen var jeg og guttene en tur til Skipnes for å hente permien jeg vant i en konkurranse før jul: En iPad! Den er nok helt sikkert et lite vidunder, men jeg sliter endel med å skjønne «tankegangen»… Men jeg har da fått den til å starte og jeg har kommet meg på nettet med den. Jeg ser helt klart mange fordeler med denne dingsen, men jeg ser også mange hindringer. Som f.eks. at alle programmene jeg har på pc og laptop, og er vant til, ikke kan overføres til iPad’en, som jo er en Mac. Men jeg finner vel utav den etterhvert. Foreløbig er den mer som en «forvokst» mobiltelefon… Hehe.

Ellers er det ikke så mye nytt å fortelle om her fra Åsegg. Tror jeg. Vi har jo selvsagt feiret jul, med masse god mat, mange fine gaver, glade og forventningsfulle unger og full fres :)

Innimellom alt har vi hatt influensa i huset en måneds tid. Jeg starta tidlig i desember, med hodepine, kvalme og totalt mangel på energi. Men jeg ble liksom ikke sånn skikkelig dårlig. «Bare» fryktelig slapp. Så jeg hangla meg gjennom juleforberedelser, men selve julehelga var jeg ganske ok. I romjula krangla halsen litt innimellom, men ikke værre enn at det gikk greitt.  Åsmund var også litt «survete» på den tida, så det spørs om vi hadde de samme plagene. Så kom nyåret og Daniel starta på skolen igjen. Men etter nesten ei uke på skolen, gikk han ned for full telling med kvalme/oppkast, hodepine, slapphet, feber etc etc. Det tok ei drøy uke før han var frisk igjen og igår var han endelig tilbake på skolen :) Men i helga ble John Inge forkjøla, noe som bruker å gå over etter et døgn hos han, men det henger fremdeles i…  Nå ligger Åsmund i sofa’n her og er litt febervarm, men jeg håper det er noe som gir seg raskt… Håper ihvertfall han er frisk og rask til søndagen, for da blir han 2 år :) Tenk det… Tida går jammen fort….!!

2 Responses to “Januarmorgen”

  1. Synnøve Says:

    Det er ikke bare Du som er innom her og håper at Åsmund og John-Inge blir friske raskt

  2. Anne-Lise Skillinghaug Says:

    Ja slik går no dag`an… :) ) Grattis med IPad da Torill. En ny duppeditt å leke med. Lykke til og God bedring til hele familien. Du er på lista mi men den ble ikke oppdatert ved dette innlegget ditt… Skjønner ikke hvorfor det.

Leave a Reply